Bollebygds Hundhotell

Västra Götalands län

Information

Bollebygds Hundhotell hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där Bollebygds Hundhotell finns. I Bollebygd så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bollebygds Hundhotell tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Bollebygds Hundhotell har haft sedan 2007-12-06. Bollebygds Hundhotell har funnits sedan och 2007-12-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bollebygds Hundhotell så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-288229.

Bollebygd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Bollebygds Hundhotell har idag 581128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bollebygds Hundhotell

Hundhotell, pensionat. Att erbjuda hundägare möjlighet att lämna sina djur vid semester och dylikt för daglig tillsyn och uppstallning mot en i förväg fastställd prislista.

I Bollebygds Hundhotell så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öst, Roy Peter som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .