Contac Solutions AB

Västra Götalands län

Information

Contac Solutions AB är ett av många företag som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Contac Solutions AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Contac Solutions AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-01-17.

Contac Solutions AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-11-07. Men sedan 2008-01-17 så har Contac Solutions AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lådv. 13, 517 37, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Contac Solutions AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-289760.

Bollebygd arbetar för att företag som Contac Solutions AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Contac Solutions AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att förse den europeiska industrin med kundspecifika produkter inom området elektronik_ komponenter och kablage och därtill hörande produkter, äga och förvalta aktier, värdepapper och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Contac Solutions AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Contac Solutions AB och det är följande personer, Busck, Peter Ulf Gunnar som är född 1969 och har titeln VD, Busck, Peter Ulf Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Leif Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bring Carlsson, Lena Catarina Ann som är född 1963 och har titeln Suppleant, Freij, Stefan Valdemar som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Contac Solutions AB är 556742-2026.