JTL Industrigolv AB

Västra Götalands län

Information

JTL Industrigolv AB är ett bolag som finns i Bollebygd. I JTL Industrigolv AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Ann-Sofie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Tomas Joachim som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JTL Industrigolv AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JTL Industrigolv AB på telefon 0704-176960.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bygg- och golventreprenader med specialitet på fogfria härdplast- beläggningar för industrigolv och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JTL Industrigolv AB av bolagstypen Aktiebolag.

JTL Industrigolv AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JTL Industrigolv AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-17 och JTL Industrigolv AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JTL Industrigolv AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

JTL Industrigolv AB har 556737-6792 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.