Åby Horseline AB

Västra Götalands län

Information

Åby Horseline AB är ett av många företag som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Åby Horseline AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åby Horseline AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-08-23.

Åby Horseline AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-08-17. Men sedan 2007-08-23 så har Åby Horseline AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Odens v. 28 D, 517 36, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åby Horseline AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0405414.

Bollebygd arbetar för att företag som Åby Horseline AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åby Horseline AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska utföra hästtransporter, bedriva handel med hästar och hästutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åby Horseline AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åby Horseline AB och det är följande personer, Pakarinen, Ari Tapani som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Bengt Thomas Roland som är född 1958 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åby Horseline AB är 556736-0598.