Patric HP Dahléns Kök & Bar AB

Västra Götalands län

Information

Patric HP Dahléns Kök & Bar AB är ett bolag som finns i Bollebygd. I Patric HP Dahléns Kök & Bar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlén, Patric Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Annika Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Patric HP Dahléns Kök & Bar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Patric HP Dahléns Kök & Bar AB på telefon 033-289005.

Bolaget ska bedriva restaurang-, bar-, och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Patric HP Dahléns Kök & Bar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Patric HP Dahléns Kök & Bar AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Patric HP Dahléns Kök & Bar AB innehar ej F-skattsedel och Patric HP Dahléns Kök & Bar AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Patric HP Dahléns Kök & Bar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Patric HP Dahléns Kök & Bar AB har 556729-8665 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.