Bollebygds Godislager AB

Västra Götalands län

Information

Bollebygds Godislager AB är ett av många verksamheter som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Bollebygds Godislager AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bollebygds Godislager AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-24.

Bollebygds Godislager AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-04-18. Men sedan 2007-05-24 så har Bollebygds Godislager AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Göteborgsv. 26, 517 34, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bollebygds Godislager AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-289023.

Bollebygd arbetar för att verksamheter som Bollebygds Godislager AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bollebygds Godislager AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva godis- och tobaksaffär samt spelbutik, vidare ska bolaget äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bollebygds Godislager AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bollebygds Godislager AB och det är följande personer, Lundqvist, Kjell Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Eva Linnéa som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bollebygds Godislager AB är 556728-3220.