Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Bollebygd här finns det många olika Aktiebolag. Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Bollebygd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB är momsregistrerat sedan2007-04-28 och har organisationsnummer 556727-9012.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8909625 alternativt besöka eller skicka post till Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB på följande adress Forsagårdsv. 2, 517 91, Bollebygd.

Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-28.

I Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gyllström, Anna-Karin som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är entreprenadarbeten och tran- sporter och därmed förenlig verksamhet.