Andersson & Svanbom T-partner AB

Västra Götalands län

Information

Andersson & Svanbom T-partner AB är en verksamhet som finns i Bollebygd. I Andersson & Svanbom T-partner AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanbom, Lars Karl Kristian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanbom, Monika Elisabet som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Andersson & Svanbom T-partner AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Andersson & Svanbom T-partner AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultation inom PR-området och uppdragsbaserad försäljningsverksamhet, exempelvis försäljning av promotionartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Andersson & Svanbom T-partner AB av bolagstypen Aktiebolag.

Andersson & Svanbom T-partner AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Andersson & Svanbom T-partner AB innehar ej F-skattsedel och Andersson & Svanbom T-partner AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Andersson & Svanbom T-partner AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Andersson & Svanbom T-partner AB har 556726-1994 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.