Farmartjänst Bollebygd AB

Västra Götalands län

Information

Farmartjänst Bollebygd AB är en verksamhet som finns i Bollebygd. I Farmartjänst Bollebygd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Gunnar Karl-Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Johan Börje som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Farmartjänst Bollebygd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Farmartjänst Bollebygd AB på telefon 033-288000.

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet inom skog, bygg och anläggning, personaluthyrning jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Farmartjänst Bollebygd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Farmartjänst Bollebygd AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Farmartjänst Bollebygd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-15 och Farmartjänst Bollebygd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Farmartjänst Bollebygd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Farmartjänst Bollebygd AB har 556720-5454 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.