Olsfors Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Olsfors Bygg AB är ett företag som finns i Bollebygd. I Olsfors Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backlund, Nils Martin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Anita Cathrine som är född 1966 och har titeln Suppleant, Torsson, Lars Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olsfors Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olsfors Bygg AB på telefon 033-299094.

Bolaget skall bedriva byggnation, reparation och renoveringar av småhus, hyreshus och industrifastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olsfors Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Olsfors Bygg AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Olsfors Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och Olsfors Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olsfors Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Olsfors Bygg AB har 556713-8895 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.