Jaktmarken i Väst AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med kläder och utrustning för jakt och friluftsliv.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jaktmarken i Väst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är Jaktmarken i Väst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 2006-10-02 så skapades Jaktmarken i Väst AB och bolaget är har F-skattsedel Jaktmarken i Väst AB har haft det sedan 2006-10-05.

Jaktmarken i Väst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556712-1107 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollebygd.

Just nu är Jaktmarken i Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Jaktmarken i Väst AB så går det att nå dem via telefon på 033-289695 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Nilsson, Kerstin Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jaktmarken i Väst AB är Nilsson, Kerstin Birgitta som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Bo Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kamf, Nils Jonas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Tommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Björn Ove som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln RevisorAcrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .