Grundén Nutrition AB

Västra Götalands län

Information

Grundén Nutrition AB är ett av många bolag som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Grundén Nutrition AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grundén Nutrition AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-16.

Grundén Nutrition AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-02-01. Men sedan 2006-11-16 så har Grundén Nutrition AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Engelbrektsg. 72 B, 506 37, Borås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grundén Nutrition AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-104900.

Bollebygd arbetar för att bolag som Grundén Nutrition AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grundén Nutrition AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva affärsverksamhet med försäljning av kosttillskott och träningskläder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grundén Nutrition AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grundén Nutrition AB och det är följande personer, Grundén, Sven Göran Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grundén Nutrition AB är 556697-7806.