Studio Sidena AB

Västra Götalands län

Information

Studio Sidena AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där Studio Sidena AB finns. I Bollebygd så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Studio Sidena AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Studio Sidena AB har haft sedan 2005-11-03. Studio Sidena AB har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Studio Sidena AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedev. 16, 517 33, Bollebygd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Bollebygd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Studio Sidena AB Privat, ej börsnoterat.

Studio Sidena AB har idag 556685-4013 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Studio Sidena AB

Föremålet för bolagets verksamhet är hantverks- och hobbyverksamhet,dockmakeri,heminredning,trädgårdsarkitektur, kursverksamhet,försäljning,utställning,internethandel, caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Studio Sidena AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kjell Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Outi Marjut som är född 1954 och har titeln Suppleant, Iveling, Kent Sture Ivar som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .