Kjell Wahlgrens Transport AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och Kjell Wahlgrens Transport AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kjell Wahlgrens Transport AB är ett av dem. Statusen för Kjell Wahlgrens Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Kjell Wahlgrens Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kjell Wahlgrens Transport AB ska trivas.

Kjell Wahlgrens Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17. I Bollebygd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjell Wahlgrens Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17.

Idag är Kjell Wahlgrens Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Kjell Wahlgrens Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3323470.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wahlgren, Kjell Anders Mikael.

De som är på något sätt har med Kjell Wahlgrens Transport AB är Wahlgren, Kjell Anders Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Annalena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kjell Wahlgrens Transport AB har 556677-1977 som sitt organisationsnummer.