Bollebygds Bilservice AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är reparation och service av bilar, handel med och förvaltning av aktier, fastighetsförvaltning - direkt eller indirekt via dotterbolag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bollebygds Bilservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är Bollebygds Bilservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 2004-07-19 så skapades Bollebygds Bilservice AB och bolaget är har F-skattsedel Bollebygds Bilservice AB har haft det sedan 2004-08-26.

Bollebygds Bilservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-26

556664-1576 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollebygd.

Just nu är Bollebygds Bilservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bollebygds Bilservice AB så går det att nå dem via telefon på 033-285620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bollebygds Bilservice AB är Karlander, Berth Conny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlander, Rolf Uno som är född 1930 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, .