Valvet Textil och Interiör Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Valvet Textil och Interiör Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Bollebygd här finns det många olika Aktiebolag. Valvet Textil och Interiör Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Bollebygd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Valvet Textil och Interiör Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-06-24 och har organisationsnummer 556663-3292.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 033-289950 alternativt besöka eller skicka post till Valvet Textil och Interiör Aktiebolag på följande adress Göteborgsv. 17, 517 36, Bollebygd.

Valvet Textil och Interiör Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-06-24.

I Valvet Textil och Interiör Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Sparrman, Maria Carola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Leif-Arne Bertil som är född 1961 och har titeln Suppleant , Olsson, Lars-Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av varor inom textil och interiörområdet, utförande av sömnadsuppdrag och därmed förenlig verksamhet.