Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB

Västra Götalands län

Information

Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB är ett företag som finns i Bollebygd. I Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lund, Elinor Linnea som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Sandra Johanna som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB på telefon 033-284806.

Bolagets ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Restaurang Smakfullt i Bollebygd AB har 556655-6493 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.