MP Analysteknik AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom miljösektorn och processindustrin samt att sälja och utföra service på utrustning inom miljö- och processindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MP Analysteknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är MP Analysteknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 2003-08-18 så skapades MP Analysteknik AB och bolaget är har F-skattsedel MP Analysteknik AB har haft det sedan 2003-09-04.

MP Analysteknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-04

556646-7600 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollebygd.

Just nu är MP Analysteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med MP Analysteknik AB så går det att nå dem via telefon på 033-285680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MP Analysteknik AB är Andersson, Kjell Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Outi Marjut som är född 1954 och har titeln Suppleant, Iveling, Kent Sture Ivar som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .