TryckPressen Sverige Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556634-0682 är organisationsnummer för bolaget TryckPressen Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TryckPressen Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollebygd som är den kommunen som TryckPressen Sverige Aktiebolag finns i.

TryckPressen Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-11-29 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TryckPressen Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TryckPressen Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollebygd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TryckPressen Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TryckPressen Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-3608289 eller genom brev på följande adress:
Kamv. 15, 518 33, Sandared

Föremålet för bolagets verksamhet är tryckeri- och grafisk verksamhet, förmedling av annonser och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TryckPressen Sverige Aktiebolag och det är Malmsten, Jan Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Gårdelin, Maiju Liisa som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hugosson, Irene Kristina Elisabet som är född 1944 och har titeln Delgivningsbar person, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,