Ljus Ett AB

Västra Götalands län

Information

556631-6062 är organisationsnummer för verksamheten Ljus Ett AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljus Ett AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollebygd som är den kommunen som Ljus Ett AB finns i.

Ljus Ett AB har varit registrerat sedan 2002-08-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljus Ett AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-21.

Ljus Ett AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollebygd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljus Ett AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ljus Ett AB så kan ni göra det på telefon genom 033-284893 eller genom brev på följande adress:
Skräddargårdshöjd 8, 517 37, Bollebygd

Bolaget skall bedriva verksamhet i el- och belysningsbranschen samt utföra konsulttjänster inom ekonomi, redovisning, personal- och fastighetsfrågor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljus Ett AB och det är Edgren, Hans Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Edgren, Solveig Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,