AB ställningsteamet västragötaland

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och AB ställningsteamet västragötaland är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och AB ställningsteamet västragötaland är ett av dem. Statusen för AB ställningsteamet västragötaland är att Bolaget är aktivt.

AB ställningsteamet västragötaland är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där bolaget finns i jobbar för att bolag som AB ställningsteamet västragötaland ska trivas.

I Bollebygd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ställningsbyggnadsverksamhet, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB ställningsteamet västragötaland inte är momsregistrerat.

Idag är AB ställningsteamet västragötaland Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med AB ställningsteamet västragötaland så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-4330334.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AB ställningsteamet västragötaland är Ojala, Kimmo Tapani som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundström, Leif Roland som är född 1954 och har titeln Suppleant, Claesson, Tommy Morgan som är född 1957 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

AB ställningsteamet västragötaland har 556626-8677 som sitt organisationsnummer.