Tullebo Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tullebo Transport Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där Tullebo Transport Aktiebolag finns. I Bollebygd så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tullebo Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tullebo Transport Aktiebolag har haft sedan 2002-04-16. Tullebo Transport Aktiebolag har funnits sedan och 2002-05-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tullebo Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tullebo, 430 63, Hindås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-284955.

Bollebygd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tullebo Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tullebo Transport Aktiebolag har idag 556624-7093 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tullebo Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt jämte därmed förenlig verksamhet.

I Tullebo Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Bengt Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Eivor Anita som är född 1937 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .