Bollebygds Skogsprodukter AB

Västra Götalands län

Information

Bollebygds Skogsprodukter AB är ett av många bolag som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Bollebygds Skogsprodukter AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bollebygds Skogsprodukter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-29.

Bollebygds Skogsprodukter AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-02-15. Men sedan 2001-03-29 så har Bollebygds Skogsprodukter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Öregärde 2, 517 92, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bollebygds Skogsprodukter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-288025.

Bollebygd arbetar för att bolag som Bollebygds Skogsprodukter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bollebygds Skogsprodukter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av träförpackningsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bollebygds Skogsprodukter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bollebygds Skogsprodukter AB och det är följande personer, Gustafsson, Per-Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Lena Anna Birgitta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ly, Van Lai som är född 1979 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bollebygds Skogsprodukter AB är 556607-2038.