Agerbloms Kross o Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara uthyrning av verksamhetslokaler, förvalta fast egendom, bedriva entreprenadrörelse inom väg-, bygg-, anläggnings- och lastningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agerbloms Kross o Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är Agerbloms Kross o Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 2000-11-07 så skapades Agerbloms Kross o Fastighets AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Agerbloms Kross o Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556599-2343 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollebygd.

Just nu är Agerbloms Kross o Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Agerbloms Kross o Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 033-288112 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agerbloms Kross o Fastighets AB är Agerblom, Susanne Christina E som är född 1956 och har titeln VD, Agerblom, Susanne Christina E som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Agerblom, Leif Harry som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor.