BRB InWest AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och BRB InWest AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BRB InWest AB är ett av dem. Statusen för BRB InWest AB är att Bolaget är aktivt.

BRB InWest AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-07-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BRB InWest AB ska trivas.

I Bollebygd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva investeringar i företag, bl a inom elteknik och elektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRB InWest AB inte är momsregistrerat.

Idag är BRB InWest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med BRB InWest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-206200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustafsson, Bo Kenneth.

De som är på något sätt har med BRB InWest AB är Gustafsson, Bo Kenneth som är född 1953 och har titeln VD, Gustafsson, Bo Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Alf Roger som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Lena Ingegerd som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ekelund, Leif Fredrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

BRB InWest AB har 556594-3734 som sitt organisationsnummer.