Tebebe AB

Västra Götalands län

Information

Tebebe AB är en verksamhet som finns i Bollebygd. I Tebebe AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Näslund, Ulf Gösta Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Ruth Ellen Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tebebe AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tebebe AB på telefon 033-100666.

Bolaget skall bedriva elektriska installationer, inköp och försäljning av elmaterial samt projektering inom elbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tebebe AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tebebe AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tebebe AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-06-11 och Tebebe AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-06-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tebebe AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tebebe AB har 556585-4246 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.