IPSOMA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och IPSOMA Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och IPSOMA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IPSOMA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IPSOMA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-09-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där bolaget finns i jobbar för att bolag som IPSOMA Aktiebolag ska trivas.

IPSOMA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15. I Bollebygd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva: * medicinsk och psykologisk behandlingsverksamhet * medicinsk och psykologisk konsultverksamhet * medicinsk och psykologisk forskning med medel från statliga och privata fonder * anordna och tillhandahålla utbildning och handledning inom nämnda områden * driva handel med och förvaltning av fast egendom * driva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IPSOMA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15.

Idag är IPSOMA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med IPSOMA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7785540.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med IPSOMA Aktiebolag är Sikic Sivik, Marija Tatjana som är född 1947 och har titeln VD, Sivik, Lars Ture William som är född 1933 och har titeln Vice VD, Sikic Sivik, Marija Tatjana som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivik, Lars Ture William som är född 1933 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

IPSOMA Aktiebolag har 556575-2242 som sitt organisationsnummer.