Villamontage i Bollebygd AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, reparationer och montering av lösvirkeshus samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Villamontage i Bollebygd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är Villamontage i Bollebygd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 1998-11-25 så skapades Villamontage i Bollebygd AB och bolaget är har F-skattsedel Villamontage i Bollebygd AB har haft det sedan 1998-01-01.

Villamontage i Bollebygd AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556562-7154 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollebygd.

Just nu är Villamontage i Bollebygd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Villamontage i Bollebygd AB så går det att nå dem via telefon på 033-287232 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Villamontage i Bollebygd AB är Augustsson, Jan Stig Donald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Linnea Ingegärd som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .