Oktod Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

556552-8394 är organisationsnummer för verksamheten Oktod Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oktod Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollebygd som är den kommunen som Oktod Förvaltning AB finns i.

Oktod Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1998-02-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oktod Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Oktod Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollebygd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Oktod Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Oktod Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 033-285152 eller genom brev på följande adress:
Syllv. 7, 517 37, Bollebygd

Bolaget ska bedriva förvaltning av fast egendom samt förvaltning av aktier ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oktod Förvaltning AB och det är Tilander, Claes Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tilander, Majvor Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,