L Bodéns Bygg AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns L Bodéns Bygg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bollebygd här finns det många olika Aktiebolag. L Bodéns Bygg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Bollebygd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

L Bodéns Bygg AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556531-1015.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 033-284760 alternativt besöka eller skicka post till L Bodéns Bygg AB på följande adress Högalund 4, 517 36, Bollebygd.

L Bodéns Bygg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I L Bodéns Bygg AB så sitter följande personer i styrelsen: Bodén, Lars Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Strömberg, Aase Gunvor som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsverksamhet och fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.