ASROF Produktion AB

Västra Götalands län

Information

ASROF Produktion AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där ASROF Produktion AB finns. I Bollebygd så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ASROF Produktion AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket ASROF Produktion AB har haft sedan 1996-01-01. ASROF Produktion AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ASROF Produktion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsbackav. 46, 517 34, Bollebygd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5539130.

Bollebygd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är ASROF Produktion AB Privat, ej börsnoterat.

ASROF Produktion AB har idag 556509-6103 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ASROF Produktion AB

Bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta maskinell utrustning inom livsmedelsindustrin.

I ASROF Produktion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidberg, Rolf Tony som är född 1957 och har titeln VD, Edin, Karl Gustav Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidberg, Rolf Tony som är född 1957 och har titeln Suppleant, Claezon, Lars Eric Michael som är född 1955 och har titeln Revisor, .