Flügger Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Flügger Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Flügger Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flügger Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Flügger Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-12-22. Men sedan 1994-01-01 så har Flügger Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grönkullen, 517 33, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flügger Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-7002300.

Bollebygd arbetar för att verksamheter som Flügger Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flügger Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka handels-, agentur- och fabriksrörelse inom färg och kemisk tekniska branschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flügger Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Schnack, Ulf.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flügger Aktiebolag och det är följande personer, Schnack, Ulf som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Schnack, Ulf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Grönesjö, Sven Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olesen, Sören Peschardt som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rapp, Ulf Bengt som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Sandebert Andersson, G Christina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Wulff, Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kochan, Marcus Wilhelm som är född 1969 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.Pålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Flügger Aktiebolag är 556479-2116.