Aktiebolaget Görels Boutique

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Görels Boutique är ett av många företag som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Görels Boutique finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Görels Boutique är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Görels Boutique som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-11-23. Men sedan 1990-01-01 så har Aktiebolaget Görels Boutique varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Göteborgsv. 24, 517 34, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Görels Boutique så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-285567.

Bollebygd arbetar för att företag som Aktiebolaget Görels Boutique ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Görels Boutique. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med tekovaror samt besiktnings- och installationsverksamhet inom tele-området och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Görels Boutique är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Görels Boutique och det är följande personer, Antonsson, Görel Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Kent Olof Stefan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Görels Boutique är 556411-1267.