HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag finns. I Bollebygd så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedgärde 32, 517 92, Bollebygd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-288122.

Bollebygd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag har idag 556407-4523 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, äga och förvalta värdepapper, fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I HEDEGÄRDE ÅKERI Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andin, Bengt-Åke Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andin, Eva Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor, .