Högsbols Montage AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och Högsbols Montage AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Högsbols Montage AB är ett av dem. Statusen för Högsbols Montage AB är att Bolaget är aktivt.

Högsbols Montage AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-10. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Högsbols Montage AB ska trivas.

Högsbols Montage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollebygd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, handel med byggmaterial och fastigheter ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Högsbols Montage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Högsbols Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Högsbols Montage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-284169.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Högsbols Montage AB är Larsson, Lars Ingemar som är född 1954 och har titeln VD, Larsson, Lars Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Karolina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Högsbols Montage AB har 556389-9250 som sitt organisationsnummer.