Blod Svett och Tårar I AB

Västra Götalands län

Information

Blod Svett och Tårar I AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där Blod Svett och Tårar I AB finns. I Bollebygd så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blod Svett och Tårar I AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Blod Svett och Tårar I AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Blod Svett och Tårar I AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0705-775346.

Bollebygd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Blod Svett och Tårar I AB Privat, ej börsnoterat.

Blod Svett och Tårar I AB har idag 556382-9729 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Blod Svett och Tårar I AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom administrationsområdet, ägande och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Blod Svett och Tårar I AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Martin Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Petisme Karlsson, Margareta Carmen B som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .