Fine Project Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och Fine Project Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fine Project Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fine Project Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fine Project Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-29. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fine Project Aktiebolag ska trivas.

I Bollebygd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och konsultverksamhet inom VVS, VA och byggmaterialbranschen, äga och förvalta fast egendom samt härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fine Project Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Fine Project Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Fine Project Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0301-19079.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Einerskog, Jan Åke.

De som är på något sätt har med Fine Project Aktiebolag är Einerskog, Jan Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Einerskog, Marie-Louise som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Elieson, Magnus Olav Ternus som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kent Ronny som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Fine Project Aktiebolag har 556342-3952 som sitt organisationsnummer.