Stringenta Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Stringenta Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Bollebygd här finns det många olika Aktiebolag. Stringenta Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Bollebygd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Stringenta Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556291-5362.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 033-107450 alternativt besöka eller skicka post till Stringenta Förvaltning Aktiebolag på följande adress Övre Sörgården 4, 517 36, Bollebygd.

Stringenta Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stringenta Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Gun Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet med försäljning och konsultverksamhet med programvaror för datorer, konsultverksamhet inom redovisning och företagsekonomi, äga och förvalta aktier och andelar, samt därmed förenlig verksamhet.