Bollebygds El & VVS Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och Bollebygds El & VVS Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bollebygds El & VVS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bollebygds El & VVS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bollebygds El & VVS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-11-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där företaget finns i jobbar för att företag som Bollebygds El & VVS Aktiebolag ska trivas.

Bollebygds El & VVS Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollebygd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenader inom el och vvs, handel med el- och vvs-artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bollebygds El & VVS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Bollebygds El & VVS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Bollebygds El & VVS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-284400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bollebygds El & VVS Aktiebolag är Larsson, Bertil Jan-Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Schagerlind, Sylvia Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Josefsson, Stig Bo Roland som är född 1947 och har titeln Revisor, Stig B R Josefsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bollebygds El & VVS Aktiebolag har 556286-1475 som sitt organisationsnummer.