KETAB AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva elektriska installationer samt installationer av larm-, ljud- och signalanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KETAB AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är KETAB AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 1986-10-14 så skapades KETAB AB och företaget är har F-skattsedel KETAB AB har haft det sedan 1994-01-01.

KETAB AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556284-5924 är organisationsnummret för företaget som finns i Bollebygd.

Just nu är KETAB AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med KETAB AB så går det att nå dem via telefon på 033-285588 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KETAB AB är Andersson, Rolf Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Göran Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Mari som är född 1960 och har titeln Suppleant, Iveling, Kent Sture Ivar som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .