Sign Communication Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Sign Communication Sweden AB är ett bolag som finns i Bollebygd. I Sign Communication Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heintz, Jan Carl Erik som är född 1955 och har titeln VD, Heintz, Jan Carl Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Pål Ottar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Heintz, Kerstin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Holmberg, Sven Alf Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Ullinger, Inger Maria som är född 1971 och har titeln RevisorAktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, Företagsrevision Sjuhärad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sign Communication Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sign Communication Sweden AB på telefon 033-204300.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och konsutativ verksamhet avseende maskiner, dataprogramvaror och förbrukningsmaterial företrädesvis gentemot reklambranschen, skylttillverkare och övrig industri samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sign Communication Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sign Communication Sweden AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sign Communication Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sign Communication Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sign Communication Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Heintz, Jan Carl Erik

Sign Communication Sweden AB har 556239-9559 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.