SAGAB Electronic Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

SAGAB Electronic Aktiebolag är ett företag som finns i Bollebygd. I SAGAB Electronic Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Bo Kenneth som är född 1953 och har titeln VD, Gustafsson, Bo Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Alf Roger som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Lena Ingegerd som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ekelund, Leif Fredrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SAGAB Electronic Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SAGAB Electronic Aktiebolag på telefon 033-285220.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektronikprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SAGAB Electronic Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SAGAB Electronic Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SAGAB Electronic Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SAGAB Electronic Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SAGAB Electronic Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustafsson, Bo Kenneth

SAGAB Electronic Aktiebolag har 556231-4707 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.