GL - Agenturer Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556210-5535 är organisationsnummer för verksamheten GL - Agenturer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GL - Agenturer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollebygd som är den kommunen som GL - Agenturer Aktiebolag finns i.

GL - Agenturer Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-06-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GL - Agenturer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

GL - Agenturer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollebygd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GL - Agenturer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundgren, Lennart Thomas -Lundgren, Stefan Roland

Vill ni komma i kontakt med GL - Agenturer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 033-101100 eller genom brev på följande adress:
Eriksbergsv. 1, 517 91, Bollebygd

Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsutrustning och presentreklam, huvudsakligen till återförsäljare, samt biltillbehör. Bolaget skall dessutom driva agenturverksamhet avseende kontorsutrustning och presentreklam samt äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GL - Agenturer Aktiebolag och det är Lundgren, Lennart Thomas som är född 1958 och har titeln VD, Lundgren, Lennart Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Stefan Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Britta Gunvor Linnea som är född 1933 och har titeln Suppleant, Palmén, Claes Lennart som är född 1970 och har titeln Revisor, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln RevisorssuppleantSydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,