Edgren konsult AB

Västra Götalands län

Information

Edgren konsult AB är ett företag som finns i Bollebygd. I Edgren konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edgren, Hans Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Edgren, Solveig Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Revisor, Andersson, Gunnar Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Edgren konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Edgren konsult AB på telefon 031-993313.

Bolaget skall bedriva handel med belysning och presentartiklar, samt konsultationer inom ekonomi och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edgren konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Edgren konsult AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Edgren konsult AB innehar ej F-skattsedel och Edgren konsult AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edgren konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Edgren konsult AB har 556194-8091 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.