Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag finns. I Bollebygd så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gisslefors, 517 92, Bollebygd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 033-288169.

Bollebygd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag har idag 556189-5078 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall driva åkerirörelse, äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Kenneth Gustafssons Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Kennet Jan-Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Berit Ingegerd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ly, Van Lai som är född 1979 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .