Gulliksson Group Holding AB

Västra Götalands län

Information

Gulliksson Group Holding AB är ett av många företag som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Gulliksson Group Holding AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gulliksson Group Holding AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1973-03-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till HENÅ 4, 517 93, Töllsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gulliksson Group Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-286007.

Bollebygd arbetar för att företag som Gulliksson Group Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gulliksson Group Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska äga och förvalta aktier och värdepapper och annan förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gulliksson Group Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gulliksson Group Holding AB och det är följande personer, Gulliksson, Jonas Gottfrid Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gulliksson, Carina Ann-Sofi som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gulliksson Group Holding AB är 556178-6954.