Perssons ICA AB

Västra Götalands län

Information

Perssons ICA AB är ett bolag som finns i Bollebygd. I Perssons ICA AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Oscar Per-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Bror Lars Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bror Oskar Daniel som är född 1922 och har titeln Suppleant, Ericson, Olof Per Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Perssons ICA AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Perssons ICA AB på telefon 033-285050.

Bolaget skall som medlemar i ICa-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Perssons ICA AB av bolagstypen Aktiebolag.

Perssons ICA AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Perssons ICA AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Perssons ICA AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perssons ICA AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Bror Lars Stefan -Persson, Oscar Per-Olof

Perssons ICA AB har 556168-9596 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.