Bollebygds Maskinverkstad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollebygd och Bollebygds Maskinverkstad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bollebygds Maskinverkstad AB är ett av dem. Statusen för Bollebygds Maskinverkstad AB är att Bolaget är aktivt.

Bollebygds Maskinverkstad AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bollebygds Maskinverkstad AB ska trivas.

Bollebygds Maskinverkstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollebygd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva verkstadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bollebygds Maskinverkstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Bollebygds Maskinverkstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Bollebygds Maskinverkstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-288041.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bollebygds Maskinverkstad AB är Karlsson, Anders Gunnemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bollebygds Maskinverkstad AB har 556145-4660 som sitt organisationsnummer.