Ingwis AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier, detaljhandel med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingwis AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är Ingwis AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 1971-01-28 så skapades Ingwis AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Ingwis AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556144-3622 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollebygd.

Just nu är Ingwis AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ingwis AB så går det att nå dem via telefon på 033-285068 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingwis AB är Wiss, Lars Göran Asthon som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Dagmar Ulrika som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .