Nordar Förvaltningsaktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordar Förvaltningsaktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är Nordar Förvaltningsaktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 1969-02-10 så skapades Nordar Förvaltningsaktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nordar Förvaltningsaktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nordar Förvaltningsaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556123-3791 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollebygd.

Just nu är Nordar Förvaltningsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nordar Förvaltningsaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-84477 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordar Förvaltningsaktiebolag är Andersson, Arne Viktor Leander som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Graneld, Marcus Ingemar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ekelund, Leif Fredrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .